”Övertid”

Gud vad jag älskar att sova ut och slippa vakna av väckarklockan. Jag som alltid kliver upp vid 5-tiden i vanliga fall njuter av varenda minuts ”övertid” i sängen. Det är ju inte det lättaste att alltid gå och lägga sig i tid. Trots att man vet att man behöver sina sömntimmar. Så klart att det sliter på kroppen och knoppen.

Idag sov jag ända till klockan 7.30 efter 9 timmars sömn. Ljuvligt!! Snacka om övertid i sängen. Ska tilläggas att min lilla powernap efter gårdagens jobb och träning inte bara blev en timme i soffan. Nej då…….TRE timmar senare vaknar man upp 🙂

Nu börjar det närma sig OS-tider. Låg i soffan och kikade på det svenska damlandslaget i fotboll igår som tjuvstartade OS. Bra start där de dammade in en vinst med 4-1. Go Sverige!!! Imorgon är det OS-invigning sen har man fullt upp i några veckor 🙂

Det är snart dags att ta racern och cykla iväg mot norr. En längre cykelrunda väntar nu under dagen. Ska möta upp Rickard efter vägen. Nu är det bara att hoppas att solen behagar dyka fram. Komis Komsi!!!!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s