Även i år…….

Ska jag vara med och springa Lidingöstafetten för SportNetWork. Det som är lite dumt är ju att den ligger dagen innan Lidingöloppet……eller rättare sagt bara några timmar innan Lidingöloppet.

Lidingöstafetten går på fredagen den 28/9 med start vid 17.30. Då blir det till att maxa på antingen 2 eller 4 km ( jag hoppas på 2 km ). Sedan hinner man hem, käka, sova och sedan upp och springa igen vid 9-tiden. Men nu väntar 30 km.

Jag har ju satt mitt mål på Lidingöloppet i år. Jag vill verkligen fixa det. Men med en stafett dagen innan år vi se hur det går. Det gick ju uppenbarligen bra ifjol….och året innan också för den delen 🙂 Så det kanske är en bra uppladdning för mig.

Har ialla fall lyckats seeda fram mig till startgrupp 2 i år med fjolårets tid på 2.39. Hade startgrupp 5 förra året. Att starta i grupp 2 tror jag kan ge mig fina möjligheter till att fixa mitt mål.

2.39…….en ynka liten liten liten minut från medaljtiden för tjejer som ligger på 2.38. Men i år ska jag banne mig ha en medalj. Där med basta!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s