Sprang på…….

Eller rättare sagt jag var ute och sprang och blev ikapp cyklad av en gammal SPIF:are imorse.

Efter en rivstart klockan 6.30 med utomhusträning av en pt-klient var det sedan dags för egen träning. Hade bestämt mig för Solvallarundan idag. Det var ganska mulet under morgontimmarna och tempen visade 13 grader. Men ju längre tiden gick desto soligare blev det.

Det blev löpning på asfalt, grusvägar, skogsstigar och bryggor. Benen kändes så där lagomt pigga. På vägen tillbaka från Solvalla kom det upp en cyklist bakifrån och som säger : SPIF – min gamla klubb ( jag sprang med SPIF-linnet idag ).

Vi började snacka och det visade sig att han var en ”gammal” triathlet och som hade tävlat för SPIF. Kört tre järnmannen i Kalmar bland annat med bästa tid på 10.20 ( någonting ). Han hade haft sina bästa triathlondagar när han var runt 43…….så han tyckte jag var riktigt ung än så länge. Jag hade många fina år framför mig 🙂 Han var även lite sugen på att börja köra igen. Vi snackade om lite olika triathlontävlingar och löptävlingar. Han verkade även ha varit en grym löpare. Eftersom min hörsel inte alltid är på topp uppfattade jag inte riktigt förnamnet men han hette Lindgren i efternamn.

Fick en hel del bra tips inför Kalmar som jag tog till mig. Själv skulle han åka ner i Europa och springa en halvmara snart. En riktigt trevlig herre som förgyllde mitt träningspass. Nu längtar jag ännu mer till Ironman……..om två veckor åker jag ner till Kalmar.

Efter 18 km löpning var jag hemma. Nu har det blivit påfyllning av energi i kroppen. Dags att jobba igen. Spinning och core står på agendan.

Och Stockholm verkar bjuda på soooool idag!!! Det tycker vi om 🙂

 

Riktigt kul

2 tankar på “Sprang på…….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s