Träningspass med konkurrenten

Efter en seg start på dagen mötte jag upp min kära granne fröken Östman som äntligen är tillbaka i stan. Det blev en fika i Västermalmsgallerian på vårt favvoställe med vår favvoboll 🙂 Gissa om den gick ner fint i magen. Jo då inga problem!!

Sen var det bara att ta sig i kragen och hoppa upp på cykeln och bege sig iväg. Cyklade iväg mot Drottningholm och Ekerö. En bit innan rondellen där man kan välja att svänga av mot Stenhamra cyklade jag ikapp en tjej och cyklade förbi. En liten stund senare kom hon ikapp mig och frågade om jag skulle köra Ironman i Kalmar.

Japp sa jag. Ska du också det? Yes fick jag till svar. Vi började prata om ditt och datt och kom fram till att vi kommer bli konkurrenter på Kalmar. Hon tävlar för Stockholm City Triathlon och jag köra ju som sagt för SPIF – Stockholmspolisens IF -Triathlon. Vi kommer tävla i samma grupp. Dock har hon lite mer rutin än vad jag har och har kört några Ironman förut….i Kalmar bland annat.

Vi bestämde oss för att cykla ihop och drog iväg mot Adelsö. Vi turades om att ligga och dra efter vägen. Snackade lite ibland och cyklade på rätt bra vissa stunder. Det kändes som att vi hade en bra motvind hela vägen mot färjelägret.

Väl framme tog vi ett kort break. Fyllde på med vätska, åt lite bars och snackade lite om tävling och träning. Tog lite bilder och insåg att vi båda hade varsin blogg….och jag insåg att jag varit inne på hennes blogg ( Karin Tri )  och kikat. Vi rullade sedan iväg hemåt igen.

Benen kändes hyffsat okej och kroppen i övrigt var det inga problem med. Det var en hel del trafik efter vägen idag. Vägen tillbaka känns ju alltid så mycket kortare än vägen dit. Vips så var vi framme vid rondellen igen. Jag skulle fortsätta in mot stan medan hon skulle cykla en sväng mot Stenhamra. Vi skildes åt. Önskade varandra lycka till med uppladdning och att vi ses i Kalmar om 2 veckor 🙂

10 mil senare var jag hemma igen. Tack Karin för trevligt träningssällskap idag!! Nu har jag precis avslutat mitt styrkepass med TRX-bandet. Jäkligt jobbigt…..men det är ju så det ska vara när man tränar.

Nu blir det mat mat och mat!! Sen ska jag inte göra många knop mer idag……:) Det är en dag imorgon också som kommer innehålla mycket träning.

3 tankar på “Träningspass med konkurrenten

  1. Tack själv för sällskapet! Riktigt bra tajmat att vi mötte varann och sen kunde köra ihop. Glad att jag kom ut idag. Körde dock inte så mkt längre, nån mil till kanske. Blev duschad som en blöt katt av ösregnet innan jag hann hem! Lycka till med uppladdningen nu så ses vi nere i Kalmar! Snart!

    • Alltid roligare att cykla med någon än cykla själv. Så det var riktigt bra tajming 🙂 Tänkte på dig när regnet kom…..och undrade om du var ute och cyklade.
      Ha en fin uppladdning nu så ses vi nere i Kalmar 🙂 ska bli riktigt roligt!!

  2. Pingback: Reboot | Karin Tri

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s