Hjälmbyte?

Imorse var det rivstart på gymmet. Startade upp med duoträning – dvs två personer som tränar tillsammans. Det har blivit mer och mer populärt. Och eftersom det var första gången efter semestern fick vi gå ut lugnt för att sedan öka upp mot slutet av timmen.

Vid 11.30 skulle jag köra spinning och core. Idag var det många bekanta ansikten som var tillbaka efter semestern. Alltid lika kul träffa alla 🙂 Jag hade sagt till mig själv innan att jag skulle försöka ta det lite lugnt på klasserna den här veckan. Hur bra gick det då? Nja så där. Man får sån jäkla kick av att var där framme och ”hålla låda”. Benen började visa en fin tendens till träningsvärk. Oj oj! Gårdagens träningspass började ge sig till känna.

Efter klassen skulle jag iväg till cykelaffären och fixa lite grejer. När jag stod och väntade på min tur gick jag omkring och kikade lite i affären och hamnade framför cykelhjälmarna. Det finns verkligen alla varianter och färger. Smaken är som baken – väldigt olika.  Man kanske skulle byta upp sig till nästa säsong? 😉 …….eller inte. Dom kändes inte riktigt som min stil 🙂

Nu ska jag hoppa upp på cykeln och ta mig till Sturebadet Haga. It´s time for Spinning and core……again. Ser fram mot att träffa gänget på Haga 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s