Insåg igår……..

Då var det måndag igen och en ny vecka väntar- Det känns som att många börjar komma tillbaka till jobbet efter semestern nu. Många av mina pt-klienter är tillbaka i stan igen och redo för att komma igång med träningen igen. Så den här veckan är det full fart.

Vad gör jag då??

Jo det har blivit sån tajmning så att när dom kommer tillbaka så går jag på ledighet. Insåg jag igår att jag får SEMESTER den här veckan. JIPPIIII!!!!! Har lyxat till det med 2,5 veckas ledighet i år. Kommer inte ens ihåg att jag när jag hade semester sommartid senast. Så det ska bli riktigt skönt. Jag kommer jobba fram till lunch på onsdag sen checkar jag ut på ledighet. Då kommer jag stänga av allt vad jobb heter och bara fokusera på mig själv. Kanske låter lite ego…….men jag tycker man får vara lite ego ibland.

Vad är semester?

Många förknippar semester med sol, bad, sovmorgon, bara ta det lugnt och njuta av ledigheten och alla måsten. Kanske fly från stan till någon lugnare plats. Att bara softa omkring och inte göra mer än man måste.

Själv har jag en annan variant av semester. Jag vet inte om man kan kalla det semester egentligen. Första 1,5 veckan kommer gå åt till att förbereda sig inför tävling. Det blir mycket mental uppladdning, men så klart sovmorgon och så vill jag gärna umgås med personer som ger mig positiv energi.

Åker ner till Kalmar nästa tisdag och fortsätter uppladdningen inför tävlingen på lördag. Andra och sista veckan kommer gå åt till att återhämta sig……och försöka få kroppen att återgå till ett normalt liv igen. Man kan ju hoppas på att vädret kommer vara bra så man får njuta i solen. Så kort och gott kan man säga att den här semestern kommer innehålla UPPLADDNING och ÅTERHÄMTNING. Men framförallt TÄVLING och ett utmanande ÄVENTYR!!!

Jag ser verkligen fram mot den här semestern. Nu är det nära………… 🙂

2 tankar på “Insåg igår……..

  1. Helt rätt att du tänker på dig själv för en gång skull ;), det måste man få göra. Skönt för dig med semester. Håller tummarna, spännande att följa din resa mot Ironman.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s