Bästa starten

Hej och hå vilket drag det var på lunchspinningen idag. Spinningsalen var i stort sett full med glada deltagare som var med och körde långa intervaller. Fläktsystemet funkade si så där så det blev nästan en variant av bikramspinning. Hot Hot Hot vill säga. Det blev ialla fall ett riktigt bra avslut på jobbveckan.

Efter klassen kom snälla Oscar och hämtade upp mig. Lyxigt – jag vet 🙂 Ibland har man det riktigt bra. Tack snälla söta Oscar!! Vi åkte hem till mig och dumpade lite grejer. Tog oss sedan till ett fik. Jag behövde fylla på kroppen med energi. En riktigt god kyckling, fetaost och avocadosallad fick det bli till lunch och massa vatten. Orre och jag hade uppdatering om allt som hänt senaste dagarna……vilket var en hel del 🙂 Det händer roliga och positiva saker både för mig och Oscar nu. Gillas skarpt!!! Det blev många härliga skratt och en perfekt start på semestern. Precis vad jag behövde.

Eftersom kroppen har varit ganska trött och orkeslös idag fick det bli en powernap på soffan när jag kom hem. När jag är trött och orkeslös vill kroppen bara äta hela tiden. Helst vill jag äta sånt som är väldigt sött och gott……typ godis. Jag är ju riktigt SVAG för smågodis. Oj oj oj………dom som känner mig vet vilket gottegris jag är 🙂 Har lyckats hålla mig än så länge idag. Men tänk vad gott det hade varit med lite choklad, sura nappar och colaflaskor.

Nej nu ska jag chilla vidare i soffan. Softa framför OS, drömma om smågodis och njuta av semestern. Ikväll ska jag möta upp Maria för middag på stan.

Det blir ingen träning idag. Vila och återhämtning står på schemat. Den behöver återhämtningen. Imorgon hoppas jag kroppen och knoppen mår lite bättre. Tänkte köra en lugn cykeltur på förmiddagen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s