90 min helv…e eller bra träning?

Ja det beror helt och hållet på hur man ser det.

Jag hade planen att ta mig iväg på en varm och härlig bikramyoga idag. 90 minuter i den härliga 40-gradiga värmen. Senaste gångerna har känslan varit riktigt bra. Jag har utan problem tagit mig igenom de 90 minuterna och alla övningar under klassen.

Men idag var det 90 minuter rent helv…e. Jag brukar inte ha några problem med värmen. Men redan från start kände jag att det var olidligt varmt. Svettades som en tok redan under uppvärmningen. Klarade mig igenom uppvärmningen med nöd och näppe. När vi sedan skulle börja med den stående serien var jag tvungen att sätta mig ner. Mådde illa och ville helst bara smita ut ifrån salen. Det snurrade riktigt bra i mitt lilla huvud.

Satt ner och tog det lugnt en stund för att sedan ta mig upp och fortsätta. Gjorde någon övning och blev sedan tvungen att sätta mig ner igen. Har aldrig upplevt att det varit  så här jobbigt. Längtade till vi skulle köra den liggande serien.

Äntligen!!! Det blev dags att lägga sig ner och vila på ryggen. Kände att det började lätta lite och huvudet började vakna till liv. Hängde med hyffsat bra på den liggande serien.  Men fortfarande var det olidlig för kroppen. Den ville inte vara med i matchen idag.

90 minuter helvete eller bra träning?! 

Det blev ialla fall bra träning för kroppen att orka utstå både värmen, illamåendet och  snurrigheten. Det ska inte alltid vara lätt. Jag ser det som 90 minuter bra träning att orka utstå den smärta som både kroppen och knoppen kände idag. Att orka utstå värmen är inte det lättaste.

Annars har det varit en riktigt bra fredag. Måste säga att det är skönt att ha semester.  Startade upp med ett besök hos frissan och systrarna Salminen på STRÅ. Underbara tjejer som är riktigt duktiga på att fixa till håret. Och vad är väl bättre än att sitta hos frissan, bli ompysslad, dricka kaffe och äta choklad en fredagförmiddag 🙂

Sedan blev lunch med Helena på stan. Vi hittade ett ställe på drottninggatan som såg bra ut. Åt en sjukligt god räksallad med bulgur, avocado, ägg och romröra.

Efter det blev det som sagt 90 minuter yoga som blev ett bra träningspass för dagen.

Nu väntar en skön fredagskväll i lugnets tecken. Ska försöka lägga mig tidigt ikväll. Behöver sova sova sova så mycket som möjligt.

 

2 tankar på “90 min helv…e eller bra träning?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s