Kunde ju inte missa……….

I eftermiddags var det dags att ta sig till Sthlm Physique på Vikingagatan för att träffa Mr. Pain  – Deivid. Behandling av både ryggen, lår/rumpa och vader var inbokat.

Tycker ryggen har varit ganska okej på senare tid så jag var helt lugn inför ryggmassagen. Tji fick jag. Oj oj oj vad det gjorde ont i mina muskler. Längs med hela ryggraden gjorde det ONT!! Försökte andas lugnt och stilla men det var svårt att ligga still.

Mitt i all massage blev klockan 16 vilket innebar att Sverige skulle spela handbollsfinal. Det kunde vi ju inte att missa. Så Deivid och jag kom på den fina idéen att koppla upp oss på SVT Play via mobilen. Sagt och gjort. Jag satte ljudet på högsta volym så Deivid kunde höra medans jag hade mobiltelefonen på massagebänken……Haha 🙂 Herregud!

Vad gör man inte för att hänga med i handbollsfinalen. Samtidigt skulle Deivid börja ge mina onda ben och rumpan massage. Alltså jag förstår inte hur det kan göra så jäkla ont. Jag hade så otroligt mycket spänningar i musklerna idag…….igen.

När jag var klar med behandlingen och det var dags att resa sig upp snurrade det till ordentligt. Precis samma känsla som sist……kände mig nästan lite ”lullig”. Så det måste ha släppt troligt mycket spänningar idag igen.

Nu känns kroppen lagomt mör och ska få en skön vila. Fyller på med vatten och ska ta det lugnt. Men tack Deivid!!! Lika grym som alltid.

När jag går på massage/behandling vill jag att det ska kännas. Ingen ” finmassage” här inte. Här är det armbågarna rakt på mina ömma muskler och jag känner hur kroppen mår bättre när all slagg försvinner från kroppen. Jag känner mig mycket mjukare i musklerna och det är värd all smärta man får gå igenom.

Veckan börjar gå mot sitt slut och det är dags att börja ladda om för Tävlingsvecka! Imorgon är det dags att packa och fixa allt som skall göras. På tisdag bär det av mot Kalmar…………

Nu är det nära!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s