5 dagar till Ironman – Vad händer i veckan?

Vilken avslutningscermoni dom hade i London igår när OS skulle avslutas. Kunde ju inte gå och lägga mig utan var tvungen att sitta uppe och titta. Bra show!! Nu får man vänta fyra år tills nästa Sommar-OS. Vilken tur att det kommer ett Vinter-OS däremellan.

Nu är det måndag och en ny vecka och nya utmaningar väntar! Hur kommer veckan se ut?

Idag ska det packas och jag ska fixa med allt som hör därtill. Det blir ju en hel del grejer som skall med ner till Kalmar. Ikväll ska jag tydligen på biopremiär av filmen Snabba Cash 2.

Imorgon bär det äntligen av till Kalmar. Vid 10-tiden kommer Rickard och hämtar upp mig, cykeln, våtdräkten och löparskorna + allt annat som skall med. Som vanligt när jag ska åka bil kommer det bli många kaffe- och godisstop 🙂 Det är ju en bit ner till Kalmar. Väl framme ska jag husera hos en fd Hedebo – Tack snälla Mats som ställer upp med boende.

Under onsdagen kommer jag reka banan och ta ett lättare träningspass. Annars blir det vila och fylla kroppen med energi. Jag kommer ladda mycket mentalt.

På torsdagen är det Pre-race möte och det kommer nog bli något lättare träningspass. Mest för att hålla igång kroppen. På torsdagen dyker även mina föräldrar upp i Kalmar. Dom har bilat nere i Europa – eller rättare sagt dom har varit hos min faster som bor på gränsen mellan Schweiz/Frankrike. Det ska ialla fall bli härligt att träffa dom.

På fredagen blir det simträning på morgonen. Sen är det uppladdning som gäller. Ladda ladda ladda!!! Kan tänka mig att nervositeten är på topp nu. Precis som det ska vara.

LÖRDAG!!!!! Då smäller det! Klockan 07 beger jag mig iväg på dagens stora utmaning. IRONMAN KALMAR. Hur många timmar jag kommer hålla igång  – ja det får vi se 🙂

Jag tror och jag vet att det här kommer bli en sjukt rolig vecka!!! Jag har längtat efter den här veckan och nu är den äntligen här!!! Jag kommer träffa många nya människor, jag kommer få nya erfarenheter, jag kommer kämpa, jag ska ta fram all vilja och jäklaranamma jag har och jag ska ha RIKTIGT JÄKLA ROLIGT!!!!!!  🙂

Pirr pirr i magen

2 tankar på “5 dagar till Ironman – Vad händer i veckan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s