Tävlingsnerver på riktigt

Gick och la mig tidigt igår. Kände mig trött och seg efter bilresan och behövde sova. Låg och lyssnade på musik och börja tänka på tävlingen. Då kom dom pang plötsligt!! TÄVLINGSNERVERNA!!

Phuuuu började känna mig nervös på riktigt. Nu har jag sett en del av banan och vet vart jag kommer kämpa, svettas och samtidigt ha riktigt roligt. Låg och tänkte på starten och simningen. Cyklingen ute på Öland och löpningen runt Kalmar. Fasiken vad kul det ska bli!!! Det blir en helt annan känsla när man är på plats och har sett banan. Tankar och drömmar blir till verklighet! Det är på riktigt!!

Igår när jag och Mats var ute och kikade runt tävlingsområdet var vi förbi målområdet. Där var läktarna på plats och dom höll på och byggde upp runtomkring.

Då säger jag: Åhhhh tänk när man kommer här och ska gå i mål!!!

Varav Mats säger: Men Bea – Du ska väl inte gå i mål, du ska väl springa?

Jag: Ja men herregud!! Gå? Hur tänkte jag nu? Så klart jag inte ska gå in i MÅL!! Jag ska springa in i mål! Jag får ju dra på en spurt in i mål!!! Det får man ju offra sig på efter 3,8 km simning, 18 mil på cykeln och 4,2 mils löpning.

Om det så bara blir någon meter så ska jag dra på spurten in i mål 🙂 Heja heja!!

Imorse vaknade jag tidigt. Tävlingsnerverna spökar på riktigt nu! Jag får försöka sova under dagen. Ta powernaps för att få mer vila. Vädret verkar bli helt okej idag. Temperaturen visar på 18 grader just nu. Det tycker vi om. Och prognosen för lördag ser ju riktigt bra ut.

Det väntas mycket folk efter banan på lördag. 50 000 personer väntas stå på sidan och heja på oss som tävlar. Kul!! Riktigt kul!! Satt och kikade i en katalog om Kalmar som låg här på köksbordet. Där fanns en annons om Ironmantävlingen. På bilden syns en triathletkille som är ute och cyklar. Uppmärksammade givetvis att den killen hade ett SPIF-linne på sig!! HEJA SPIF!!!!

Vi är totalt 73 startande från SPIF på lördag!! Vilket gäng!!! Jag tror vi är 8 tjejer som ska starta!

Nu blir det grötfrukost och ägg innan jag ska ta tag i dagen! En cykelrunda står på agendan och sedan ska jag iväg och köpa det som saknas.

Hej hej Tävlingsnerver och Cykla lugnt 🙂

6 tankar på “Tävlingsnerver på riktigt

  1. Härligt med rapporter från Kalmar! 🙂

    Här hoppar fjärilarna för fullt runt i hela kroppen! Har själv lite fix kvar att göra. Pirrigt minst sagt!!!:)

  2. Vilken härlig blogg! Sprudlar av energi 🙂
    Spännande med tävlingen. Tror vi är många som inspirerats till lite tuffare träning/tävlingar efter Lisa Nordéns bragdlopp under os!

    • Tack så mycket!! 🙂 Det ska bli riktigt spännande och framförallt roligt att tävla på lördag. Längtar!! Ja Lisa har nog inspirerat många med sina framgångar under OS.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s