Ironman i bilder

Jag går omkring i en liten Ironmanbubbla och bara njuter. Ler för mig själv och känner mig jäkligt nöjd med lördagens Ironmantävling…..och jag vet att jag snart vill göra det här igen! Det drar i tävlingsnerverna. Jag hade sååååå kul på tävlingsbanan i lördags!

Nu är jag hemma i Stockholm igen. Bilresan hem i söndags var seg. Det blev några stop efter vägen och varje gång var det lika svårt att sätta sig i och ta sig ur bilen. Och lika många gånger fick vi oss en skrattattack. Man kunde inte annat än skratta åt sig själv. Mitt högra knä var dubbelt så stort som mitt vänstra. Det såg ut som en STOR ballong och varje gång jag böjde benet gjorde det ont. Väl hemma blev det godnatt på direkten.

Jag har ju semester den här veckan ( vilket känns väldigt konstigt ). Vaknade klockan 7 igår och kände mig hyffsat pigg. Reste mig upp från sängen och skrattade för mig själv. Aj aj aj!!! Rumpan värkte otroligt mycket. Knäet var inte alls lika svullet så det känns skönt att det går åt rätt håll. Igår var jag hemma hela dagen. Tvättade ( alla godiskläder från helgen ), slappade i soffan och bara njöt av dagen.

Under förmiddagen igår blev jag uppringd av Sveriges Radio Jämtlandför en liten intervju. Vi pratade om Ironman och om hur tävlingsdagen varit. Jag tror jag skötte mig bra?! 🙂 Vill man lyssna på intervjun kan man klicka HÄR.

Min otroligt imponerade klubbkamrat Sofie filmade en del av cyklingen i lördags. Klicka här för att kika in filmen på våran härliga bana.

SPIF:s ordförande Thomas Stade – som verkligen lägger hela sitt hjärta för klubben – och SPIF:s klippa Thomas Ahlerup fotade under dagen. Så här kommer några bilder från lördagens tävling ( och några från simningen under fredagsmorgonen). Titta och njut!! Jag längtar tillbaka till tävlingsbanan……….

2 tankar på “Ironman i bilder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s