Det kryper i kroppen

Nu börjar det krypa i kroppen!! Jag har svårt att sitta/ligga still och längtan efter att få träna är ofantligt STOR!!! Och mitt tävlingssug är också stort………och jag längtar efter att få börja jobba igen……herregud jag har ju varit ledig i 2 veckor nu!! Jag längtar efter att få träffa min underbara pt-klienter och alla härliga människor som brukar vara med på mina klasser. Men snart snart så är jag tillbaka på gymmet eller rättare sagt alla olika gym jag hänger på under en vecka 🙂

Kroppen har fått en ordentlig vila senaste dagarna. Har inte tagit många steg. Längsta promenaden har blivit till Västermalmsgallerian ……ca 150 m där det blev en välförtjänt chokladbollsfika med Cicci och C-J.. Man får ju välja sina steg dagar som dessa 🙂 Annars har jag  mest slappat i soffan och återhämtat mig – okej det har varit jäkligt skönt att bara vara hemma och inte göra någonting några dagar. Det tror jag kroppen har mått fantastiskt bra av. Träningsvärken är så gott som borta och det enda som värker lite är mitt knä. Svullnaden har gått ner men jag tänkte gå till farbror doktor och kolla av statusen.

Idag tänkte jag försiktigt väcka kroppen till liv med en skön morgonpromenad och i eftermiddag ska jag och Cicci ta oss iväg på en yoga. Det ska bli härligt att få röra på kroppen igen.

Men det är verkligen fascinerande att kroppen mår så här bra. Jag trodde helt ärligt att jag skulle vara helt orörlig den här veckan. Men träningsvärken har varit lagom ond. Jag tror och jag vet att det har varit viktigt att låta kroppen få en fin återhämtning trots att man har känt sig någorlunda pigg och fräsch. Efter en enorm kraftansträngning behöver kroppen en fin återhämtningsperiod.

Kroppen – en fantastisk apparat som du ska vara rädd om! Du har bara en kropp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s