Seedning till startgrupp A

Idag damp det ner ett litet kuvert med posten. Mitt startbevis för Stockholm Halvmarathon som går av stapeln den 15 september 2012. Det är den absolut skönaste löpartävlingen och den jag ser fram mot allra mest under löparsäsongen.

Och till min stora glädje har jag seedat fram mig till startgrupp A i år.  Det vill säga den absolut första startgruppen. Shit vad jag ska springa. Jag har satt en måltid som jag så gärna vill fixa. Jag vill slå fjolårets tid! Så det gäller att att hänga på bra från start!! Så nu får mitt knä repa på sig ordentligt!!

Banan som är på 21 098 meter startar och slutar vid slottet. Man springer genom Stockholms gator och det är alltid fullt med folk längs vägen och hejar. Det brukar vara en skön stämning och vädret har varit perfekt senaste åren.

Totalt har dom 16 500 platser och när jag var in och kikade imorse var det endast 153 platser kvar. Så har man inte fixat sin plats så skynda skynda att boka er!!

2 tankar på “Seedning till startgrupp A

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s