Kiropraktorbesök och puff på huvudet

Imorse hade jag bokat tid hos min klippa Niklas på Kiropraktorkompaniet. Han är suverän och kan sin sak. Som vanligt så blir jag väldigt sned i höften på höger sida och behöver justera detta lite titt som tätt. Jag började ana lite oråd att detta hängde ihop med mitt högra knä som jag fick problem med på tävlingen i lördags.

Niklas kände och klämde runt knät och jag är ju fortfarande lite svullen. Sen blev det justering av höften och sedan försökte vi gå igenom musklerna för att se sambandet med höft/säte/baksida lår/knämusklerna. Sen blev det remiss till farbror doktor för en eventuell röntgen. Så nu får vi se vad som händer. Men som alltid när jag går därifrån känns kroppen som ny. TACK Niklas för idag!! Grym som alltid!!!

Sen mötte jag upp Cicci och hängde med henne till House Of Shapes där hon skulle köra lunchklasser. Måste ju sysselsätta mig med något. Jag har ju lite svårt att hålla mig ifrån att besöka gymmen när jag är ledig. De flesta i min omkrets jobbar med träning så det faller sig naturligt att ”hänga” på gymmen……även när man är ledig och har semester 🙂 Jag körde lite lugn och fin stretching av kroppen. Skönt! Cicci däremot körde stenhårt på klasserna. Heja heja!!

Passade på att testa en ny frisyr när jag ändå var där. Vet inte om svart och burrigt hår är min grej? Det kändes som man hade en stor fluffig puff på huvudet……haha 🙂 Kan kanske bli lite svår att ha under badmössan och under hjälmen när man tränar och tävlar?! Nej jag får fortsätta köra på samma gamla vanliga frisyr ett tag till.

;

Sen blev det lunch på ”Två systrar” hemma på Kungsholmen. Smarrigt värre!! Nu ska jag snart bege mig iväg till Solna för att hjälpa till och köra träning med en av SPIF:s sponsorer.

;

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s