Och där försvann den……..

Tidig tidig måndagsmorgon. Semestern och viloveckan är slut och det är dags att ta sig i kragen. Men jag tänker ändå njuta av min Ironman ett bra tag till!! Minuskontot i kroppen har garanterat återgått till ”normalt” tillstånd nu. Gissa om det gick ner mycket smått, gott och sött förra veckan.

Det ska bli skönt att få börja jobba och komma in i vardagsrutinerna igen och att få börja ösa på med träning. Mer taggad än någonsin! Det är dags att träna mot sina nya mål…..som jag kommer återkomma med. Eftersom det är måndag är det ju lika bra att rivstarta jobbveckan. Jobb på fyra olika gym ( Centralgym, Actic Regeringsgatan, Skanska och Sturebadet Haga )skall jag hinna med under dagen. PT-klienter och klasser om vartannat hela dagen 🙂

Men vaknar idag med noll röst. Vad hände?? No good!! Där försvann den lagomt bra till man ska börja jobba. Måndagarna innebär ju alltid mycket klasser för min del. 2 x 30 min spinning, 2 x 30 minuter core samt en muskelklass. Men jag brukar kunna lösa det mesta så det ska nog går bra. Jag får hoppas att den kommer tillbaka fort som tusan.

Fick en remiss till farbror doktor i förra veckan för röntgen av mitt knä. Så idag ska jag dit och kolla upp det. Nu är svullnaden borta och jag har inte ont men det är nog bra att kolla upp det.

September närmar sig med stormsteg vilket innebär löpartävlingar i stort sett varje helg…….och dom tänker jag inte missa!! Har ju tider att slå!!!! Run run run!!!

Nej nu är klockan snart 6.00 – dags att bege sig mot jobbet för att köra hårt med alla träningsfreaks!!! Go goooo gooooo!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s