Morgondrink och träningsvärk

Spinningintervaller och coreträning fick starta denna tisdagsmorgonen tillsammans med ett stort gäng medlemmar på Actic Elite. Kul att träffa alla igen.

Det känns som att det kommer bli många härliga återseenden den här veckan. Underbart!!!

Träffade även på Roger som tidigare jobbade på Elite men numera jobbar i Solna. Han bjöd på en fin morgondrink på gymmet beståendes av mycket protein. Thank You Råååger!!!

Rösten är fortfarande inte okej……men jag gör mitt bästa för att höras. ” Tyvärr ” får dom klara sig utan min sång på klasserna nu……hoppas dom överlever 😉

På lunchen var det dags att köra bodypump på Regeringsgatan. Träningsvärken som har blivit starkare under hela dagen gjorde sig påmind under klassen. Men ju längre in i passet vi kom desto bättre blev det eftersom kroppen blev varmare och varmare.

Hade planen att gå på simträning ikväll men det dök upp en annan sak istället. Tyvärr!! Jag behöver simträna…….MYCKET!!!

Smet förbi Daglivs på vägen hem och skulle handla. Det första man möts av är skylten Lösviktsgodis 39,98 kr/kg. Precis bredvid finns fruktdiskarna med alla smarriga frukter. Vad tror ni alla stod och plockade? Frukt eller godis??

Jag smög fint förbi godiset ( det är faktiskt helt sant ) och köpte apelsiner och vindruvor istället! Det är ju faktiskt bara tisdag idag!

Nu ska jag sätta mig och lära in ny koreografi och fixa ny skön musik till några klasser.

Ska försöka lägga mig hyffsat tidigt ikväll. Imorgon väntar en lång dag – som alla andra dagar. Kommer köra PT nästan hela dagen med start kl 7. Ska köra 45 min spinning på lunchen och sen blir det ett kortare styrkepass som egen träning.

20120828-194328.jpg

20120828-194436.jpg

20120828-194542.jpg

20120828-194717.jpg

20120828-194723.jpg

3 tankar på “Morgondrink och träningsvärk

    • Ja en riktigt bra dag! Skönt att vara tillbaka på jobbet igen 🙂 Jag brukar köra mycket intervaller – korta och långa med inslag av backar. Beror lite på hur lång klassen är också. Vi har inget activiosystem där jag kör ( såg att ni kör med sånt ) Brukar lägga upp passet som en bana och lotsa deltagarna genom banan. Kör ofta med ganska ny musik……i remixform 🙂 Vad brukar du köra?

  1. Låter ungefär så som jag brukar köra 🙂 Mycket intervaller och varva med backar! Musiken är också lika, brukar köra remixer av nya låtar, gillar långa låtar där man får chans att verkligen gå in i sin egen bubbla och bara köra! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s