Tre tidningar och förfrågan om ett spännande projekt

Dagarna bara rusar förbi och det är redan torsdag. Träningsvärken håller i sig och övningarna från gårdagens pass börjar också kännas. I love it!!

Jag måste säga att jag verkligen fick mycket publicitet i mina hemtrakter ( Jämtland/Härjedalen ) i förra veckan efter min Ironmantävling. Herregud – Vad hände? Lilla jag! Blev uppringd av både radio och från tidningarna. Kul att dom uppmärksammar triathlon och lilla jag  ialla fall.

Så det blev stora artiklar i TRE tidningar och en Radiointervju. Jag tackar som hjärtligast för uppmärksamheten 🙂

Sen fick jag ett sms häromdagen som satte lite spöken i huvudet på mig. Jag har fått en förfrågan om ett projekt…….ett väldigt stort projekt som tål att tänkas på. Kan inte ens förstå att jag har fått frågan!!! Jag ??!! Vad det är kan jag inte berätta just nu…….men jag måste erkänna att jag får lite fjärilar i magen bara av att tänka på det. En minst sagt spännande utmaning.

Nej!! Dags att jobba!!

Hej Hallå Torsdag!!!

Här finns radiointervjun om man lyssna på den:

 

2 tankar på “Tre tidningar och förfrågan om ett spännande projekt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s