Från Globen till Stockholms Stadion

1 september och idag är det fullt med Evenemang i stan. Det finns även ett evenemang där jag önskar att jag hade varit. Jag måste säga att jag är lite avis på dom som ska tävla i Tjörn Triathlon idag. Hade mer än gärna ställt mig på startlinjen. för att sedan simma, cykla och springa.

Men jag kommer starta min dag i Globen där det är dags för Super Saturday. Ett stort träningskonvent som Les Mills anordnar. Les Mills är företaget som ligger bakom klasser som Bodypump, Bodyjam, Bodycombat, Sh´bam och RPM. För min del blir det kvartalsubildning för Bodypump 83. Det ska bli skönt med ny koreografi och ny musik. Det är ca 2500 personer som skall på eventet och hela Globen brukar koka. Det är som ett enda stort disco. Det är trevligt att bara mysa omkring och träffa instruktörer från hela Sverige som kanske gått någon utbildning med eller liknande.

Efter Globen ska jag ta mig vidare till Stockholm Stadion där Stockholmspolisens idrottsförening firar 100 år. SPIF kommer vara med och visa upp sig och jag ska hjälpa till i vårt tält. Även Stockholmspolisens övriga föreningar kommer vara på plats ( Basket, Escrima, Friidrott, Fäktning, Golf, Handboll, Judo, Kraftsport, Orientering, Polisidrott, Rodd, Simning, Skidor, Sportdykning )

Så har man vägarna förbi Stadion idag tycker jag att man ska kika förbi.

I övrigt så är det Tjejmilen i Stockholm idag med start klockan 13.00. Banan går längs Djurgården och det är 32 073 tjejer som står på startlinjen på dagens tävling. Otroligt mycket folk. Heja Heja alla jag känner som ska springa 🙂

SPIF anordnar en sponsortävling för våra huvudsponsorer Interfleet Technology idag. De som jag var med och körde duathlonträning för i förra veckan. Läs här. Så idag ska de tävla i duathlon ute på Lovön. Så ett gäng från SPIF kommer vara med och hjälpa till där.

Som sagt idag är det fullt med evenemang. Jag hoppas att regnet håller sig borta och att solens strålar kan bryta sig fram mellan molnen. Dags för en rejäl frukost så man orkar med dagens alla evenemang 🙂

Och HEJA HEJA alla som ska tävla på Tjörn, på Tjejmilen och på Sponsortävlingen och HEJA HEJA oss som ska jobba på Stadion och på Sponsortävlingen 🙂

2 tankar på “Från Globen till Stockholms Stadion

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s