Nu börjar det……..

September innebär löptävlingsmånad för min del. Hej och håååå vad det ska springas. Mitt knä är okej nu och jag har fått OK att springa igen.

Först ut är Kistaloppet nästa lördag den 8 september. 10 km runt Kista ska avverkas. Har aldrig sprungit den tävlingen tidigare. 10 km bana innebär att det bara är att tuta och köra från start till mål.

Veckan efter den 15 september är det dags för Stockholm Halvmarathon 21 km. Bästa löptävlingen på säsongen där man springer genom Stockholm. Och i år startar jag i startgrupp 1.

Den 28 september är det Lidingöstafetten. Fyra personer i ett lag. 2 sträckor är på 2 km och 2 sträckor är på 4 km. Jag har sprungit både den kortare och den längre. I år hoppas jag på att få springa 2 km. Vilka som kommer ingå i laget är ännu oklart. Blir det en repris från förra året med längdskidåkarna Anders Södergren och Teodor Peterson i laget?

Dagen efter den 29 september är det Lidingöloppet 30 km. Jag måste säga att jag inte tycker den banan är så hemsk som alla säger. I like it!!  I år kommer jag starta i startgrupp 2.

Det här innebär ju att det är en helg som inte innehåller någon tävling i september dvs den 21-23. Vad händer då? Jo men så klart ska den gå i löpträningens tecken. Då ska jag gå en löpcoachutbildning som Running Sweden och PT skolan håller i. Jag går den i två syften.

1. För egen del. För att själv bli en bättre löpare.

2. För att använda mig av det i mitt yrke som PT. Jag tränar mycket utomhus med mina klienter och många vill bli bättre löpare.

Idag har jag suttit och grovplanerat. Planerat min träning inför kommande året vad gäller triathlon och satt upp mina mål. Det kommer bli mycket smått och gott. Bland annat simning, PT-pass, spinning, löpning och styrka. …..utöver mina klasser. Och när snön kommer ska det bli mycket längdskidåkning. Det kommer bli en träningsresa till varmare land efter jul och så klart Vasaloppet där jag ska fixa mitt mål att åka de 90 km på 6 timmar. Jag ska köra två Ironmantävlingar och sen blir det lite mindre tävlingar.

Jag känner mig jäkligt taggad 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s