Hur svårt ska det vara?

Tävlingen Ö till Ö har gått av stapeln idag. Ett lag på två personer ska tillsammans simma mellan 19 öar och sedan springa på öarna. Den totala distansen är 64 km där 10 km är simning och 54 km är löpning.

Jag vet om ett bra gäng som har kämpat mellan öarna idag. Jag hoppas dom har haft en riktigt rolig och bra dag. Kan inte annat än säga att man har varit riktigt avis på dom 🙂

Segertiden blev 9:11:58. Grymt imponerande!!! I vinnarlaget fanns en SPIF:are – Lelle Moberg!! STORT GRATTIS!!!!

Själv har det inte blivit någon egen träning idag. Däremot har det blivit tre timmar klasser. 2 spinningklasser, 2 coreklasser och 1 muskelklass.

För mig är det skillnad på egen träning och att köra klasser. När jag kör klasser ser jag det inte som egen träning. För mig är det jobb. Jag går in och gör ett jobb. Jag ska prata, förmedla och peppa……och så klart ha riktigt roligt.

Egen träning är för mig eget fokus. Precis som alla andra behöver jag också egen träningstid. Att gå till sin egen träning.

Imorgon blir det egen träningstid! Längtar!!! 🙂

Har fortfarande inte skaffat mig någon cykel att ha inne i stan än så jag traskar omkring med min ”lilla” väska.

Tog mig till Skanska för att köra muskelklass kl 16.30 och sedan vidare in i Hagaparken till Sturebadet Haga för att köra spinning och core. Då får man passa på att fylla på kroppen med energi.

När jag kommer hem på måndagskvällarna är jag alltid så jäkla hungrig. Försöker ha maten klar så det bara är att värma på när jag kommer hem efter en heldag på vift. Det gäller att planera sina måltider. Så idag blev det kyckling och ris med massa grönsaker.

Det slog mig när jag gick hem nu att det börjar bli mörkt tidigt. Var hemma vid 20.30 och då är var nästan svart ute. När jag gick hemifrån idag tog jag med mig några kuvert som jag tänkte slänga på brevlådan. Men tjena!!! Hur svårt ska det vara? Jag har gått hela dagen och hållit i kuverten – passerat X antal brevlådor. Ingen reflektion!! Kommer innanför dörren här hemma ikväll och vad håller jag i min hand?

Det är samma visa varje gång jag ska posta brev. Hur svårt ska det vara liksom? Uppenbarligen väldigt svårt!

Nej nu blir det snart Natti Natti här. Ska upp och jobba tidigt imorgonbitti.

20120903-211818.jpg

20120903-211848.jpg

20120903-211858.jpg

20120903-211906.jpg

20120903-211913.jpg

20120903-211923.jpg

20120903-211933.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s