Toppformstisdag

Jag vet inte vad det har varit idag men jag har känt mig så jäkla fnittrig – precis hela dagen 🙂 Jag har haft en riktig toppformstisdag!!!!

Stämningen har varit på topp på gymmet. Både bland oss personliga tränare och våra klienter. Det är verkligen en härlig plats att jobba på. Vi har varit många tränare som har jobbat samtidigt under dagen ( skönt att alla är tillbaka efter sommaren ) och vi har en riktigt bra sammanhållning. Det underlättar ju en hel del när man jobbar ihop på en ganska liten yta.

Mina klienter har fått jobba hårt i gymmet under dagen och mellan varven har vi använt skrattmusklerna en hel del också 🙂 Dom behöver också tränas. Man ska ha roligt när man tränar. Ibland när jag och Oscar tränar tillsammans blir det mycket skrattmuskelträning.

Som här:  

Och här

Eller här när Oscar ska flytta på skuggan …….haha:

ETT GOTT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET!!!!! 🙂

På vägen hem från jobbet smet jag förbi grannarna Cicci och C-J. Där bjöds det på kaffe och skönt snack. C-J körde lite uppvisning av gympayoga ( hans egna träningsform ) för oss ……..haha!! Skön kille!!

Nu ska jag sätta mig och nöta in ny koreografi – Bodypump 83. Nice nice!!!

Imorgon blir det en lååååång dag!! Kommer starta upp med utomhusträning av en klient kl 07.00 och kommer köra på hela dagen fram till kl 20 imorgonkväll.

Men jag får ju vara på bästa gymmet med skönaste kollegorna!!

See you tomorrow at the gym!!!! 🙂

1 tanke på “Toppformstisdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s