En påminnelse!!!

Livet rullar på – dag ut och dag in. Man kliver upp på morgonen, äter frukost, går till jobbet, tränar, fikar, träffar vänner och kanske stressar omkring hela dagarna. Man tar liksom allt för givet. Men ibland så händer det saker i livet som gör att man stannar upp. Börjar reflektera och inser att livet är ganska skört. Det kan gå på en sekund och på den lilla ynka sekunden kan livet förändras drastiskt.

Det har hänt mig – inte bara en gång. Under de senaste 10 åren har tio vänner/bekanta mellan åldrarna 25-35 gått bort. Ja du läste rätt – TIO STYCKEN!!!! Det är tio stycken för många. Tio alldeles för unga människor som hade hela livet framför sig. ( gillar inte att skriva tio i siffror när det gäller det här ). Den absolut tuffaste dagen var när min underbara kusin Pelle – vi var som syskon, jämngamla – gick bort för tre år sedan.

När sådant här händer i ens liv får man sig en tankeställare. Till en början går man in i en liten bubbla. Man är förvirrad, gråter, frågar sig varför?, söker tröst och behovet av att prata ut med någon är enormt stort ( ialla fall för mig ). Man känner bara ett stort tomrum. Det är som ett stort hål i hela kroppen. Allt som händer runtomkring en känns oviktigt.

Livet utanför rullar vidare eller rättare sagt det måste gå vidare och man börjar sakta men säkert återgå till vardagen. Det tar sin tid – det får ta sin tid.

Men när det händer saker i livet som gör att allt vänds upp och ner får man sig en tankeställare!! Jag har fått mig många tankeställare genom åren. Senast ihelgen fick jag mig en tankeställare och påminnelse om att livet är skört!!

Så njut av dagen!!!!

Jag har blivit riktigt duktig på att njuta av livet och njuta av dagen!!! Jag gör det jag känner för och jag förverkligar mina drömmar. Jag struntar i vad alla andra tycker, tänker och säger! Det blir kanske inte alltid som man tänkt sig men då har jag ialla fall försökt. Man vet inte förrän man har provat.

Det är mitt liv och jag lever det fullt ut!!! 

Så här kommer en påminnelse!!! Ta tillvara på livet, njut av dagen, lägg ingen onödig energi på sådant som du inte behöver, skratta mycket och var rädda om varandra.

5 tankar på “En påminnelse!!!

  1. Det går inte att säga nog många gånger. ”Ta tillvara på livet, njut av dagen, lägg ingen onödig energi på sådant som du inte behöver, skratta mycket och var rädda om varandra.”
    Eller som jag sa här om dagen ”Lev för f*n!”

  2. Pingback: Ego? Och dags att ta fram påminnelsen igen!! | BEATRICE AMUNDSSON

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s