101 uppklädda pensionärer och jag

Idag blev det en promenad bort till Nasdaq när jag skulle köra lunchklass. Det känns att det är kyligare i luften nu. Hösten är på ingång. Mörka moln hopade sig på himlen och det kändes som att regnet var på ingång.

Som vanligt var det ett glatt gäng som var med och tränade…. Och det hade tydligen blivit en fin träningsvärk efter förra veckans klass 🙂 underbart!!

Idag körde vi på med övningar med egna kroppen och vi använde oss av stepbräda och viktskivor. Det blev en hel del utfall både framåt, bakåt och till sidan, knäböj, spänstträning och coreträning! Vi körde på så bra idag att vi till och med tränade fram solen!!

På väg till nästa jobb fick det bli en lunch på Thelins i Fältöversten idag. Så här sitter jag nu och laddar om batterierna – jag och 101 pensionärer! Känns lite som ” finn ett fel”.

Många tycker det är jobbigt att käka lunch ute helt själv! Jag tycker det kan vara riktigt rogivande ibland! Då får jag tid att ladda om och bara njuta av lugnet en stund!

Rätt roligt att sitta och lyssna på alla diskussioner runtomkring en. Det är allt från lilla hunden Doris nya kärlek till kakrecept och nöjen. Dom är ju mer ute i nöjeslivet än vad jag är 🙂 underbart att dom håller igång. Livet behöver ju inte bli lugnt och stilla bara för att man blir äldre. Snarare tvärtom!

Dom är ju för söta. Uppklädda och sminkade till max. Själv sitter man här med svettiga träningskläder och osminkad. Längtar tills man kommer hem ikväll när man får dra på sig softarkläderna – mjukbrallor och någon skön tröja.

Alltid lika skönt varje dag när man kommer hem från jobbet och får dra på sig softarkläderna. Det är härligt när man får gå från träningskläder till träningskläder liksom ( softarkläderna är ju så klart träningskläder ).

Nu är det fredagsfeeling i luften!! De 101 pensionärerna verkar vara redo för helgen…… det är jag med !! 🙂

Klackarna i taket!!

20120907-142056.jpg

20120907-142109.jpg

20120907-142148.jpg

20120907-142154.jpg

20120907-142208.jpg

20120907-142218.jpg

20120907-142239.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s