Tävlingsdags

Inatt har jag sovit riktigt gott och kände mig utvilad när jag vaknade imorse. Nu har jag fått i mig min morgongröt och ska snart bege mig mot Kista för att möta upp SuperSnabbeRickard.

Det är dags för Kistaloppet. 10 km löpning på vad det verkar en skön bana. 10 km innebär fullt ös från start till mål. Det är ingen idé att hålla igen. Det är bara att tuta och köra. Vädret är helt okej utanför fönstret idag.

Nervös? Ja lite kanske…….lite pirr i magen är det allt. Men då är allt som det ska.

Nu är det bara att hoppas att mitt knä håller och att dagsformen är bra!! Jag ska ha kul ute på banan även när blodsmaken i munnen kommer och jag frågar mig själv varför jag gör det här? Varför jag utsätter mig för det här? Men det har sin charm och jag ÄLSKAR ATT TÄVLA!! Att pressa mig till max!!

Blod , svett och inga tårar!!

KÄMPA BEA!!!

Nu kör vi!!!

;

1 tanke på “Tävlingsdags

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s