Söndagsjobb, dans och löpning

Efter loppet igår var jag helt däckad. Mådde riktigt illa! Låg hemma i soffan under täcket hela kvällen och gjorde inte mer än jag behövde. Somnade rätt så tidigt.

Idag vaknar jag upp med en skön träningsvärk i baksida lår men jag mår mycket bättre. Yeeeaahhhh!!! Vilket tur!!! 🙂 Jag ska nämligen iväg och jobba snart. Ska ta mig till House of Shapes och köra två klasser idag.

Core kl 10.25 och Functional Moves kl 11.00

Hur går det med min egen träning och vad händer i September?

Den här månaden känns som en ganska lugn månad vad gäller egen träning. Jag gör det jag känner för. Ingen planerad träning in i minsta detalj. Det kommer bli några löprundor för att hålla igång löpningen ( lärdom från gårdagens tävling ). Jag kommer ju springa tre tävlingar till denna månaden så jag kommer lägga fokus på det.

Jag mjukstartade eller snarare rivstartade igår med Kistaloppet 10 km. På lördag den 15 september trappar jag upp till 21 km Stockholm Halvmarathon. För att sedan avsluta månaden med Lidingöloppet 30 km den 29 september + Lidingöstafetten dagen innan ( 28:e ).

Däremellan ska jag gå på höstkickoff på Sturebadet Haga nästa söndag den 16 september. Det har utlovats tuffa träningspass under dagen…..ojoj. Och vi ska tydligen vara med på någon dansklass …..jag tror det var zumba. Herregud!  Jag och dansklasser går väldigt dåligt ihop. Inte min grej. Var med och testade zumba när det kom för några år sedan och jag kände mig stel som en pinne. Har ”lite” svårt med att vicka på höfterna. Det går liksom inte……Haha!! Det här med dansklasser är inte min grej men man får se det som bra träning. Det är egentligen sånt jag behöver för att mjuka upp höfterna ordentligt. Men jag erkänner att jag gärna håller mig långt ifrån dansklasser.

Jag föredrar att cykla, simma och springa och göra massa annan rolig träning 🙂

Vad händer mer? Jo jag ska gå en löpcoachutbildning den 21-22 september. Den tror jag kommer bli grymt bra. Running Sweden tillsammans med PT-skolan har satt ihop en utbildning på två dagar. En dag med teori och en med praktik.

I oktober kommer jag starta upp min egen träning på allvar igen! Sen kommer det bli en härlig träningshöst 🙂

//

Happy Running!!

2 tankar på “Söndagsjobb, dans och löpning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s