PT-kollegorna

Idag hände något som inte hänt på länge. Jag fick grym kvalitetstid med mina pt-kollegor. Det händer inte varje dag. Vi går ofta om varandra och har sällan break samtidigt. Men idag hände det……och tusan vad härligt det är att kunna hänga med gänget en liten stund.

Alla var inte på plats men några stycken ialla fall. Jag, Deivid, Joel, Dragan, Umberto, Helena ( som är höggravid )och Nina ( som fick barn nyligen ). Kunde inte fått en bättre start på veckan. Alla jobbar som egna företagare men vi har grym sammanhållning och hjälper varandra när det behövs. Gillas skarpt!!

Imorse blev det rivstart med balansträning för en av mina klienter. Höger och vänster sida fick jobba och det blev mycket sträcka och förlänga kroppen åt alla håll och kanter med inslag av balanshopp och både långsamma och snabba rörelser.

På lunchen körde jag 30 minuter spinning och 30 minuter coreklass. På spinningcykeln blev det intervaller där vi först körde 1 minutsintervaller följt av 2 minutsintervaller och avslutade med 3 minutersintervaller. Skön pulshöjare.

Ikväll väntar muskelklass på Skanska sedan en promenad genom Haga Parken till Sturebadet Haga för att köra spinning och core!! Yeeeaaahhhh!!

När jag kommer hem på måndagskvällarna har jag redan fyllt en tvättkorg med svettiga träningskläder. Dock ingen egen träningstid idag men en grymt bra start på veckan 🙂

20120910-142540.jpg

20120910-142553.jpg

20120910-142601.jpg

20120910-142614.jpg

20120910-142628.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s