TV4, klasser, möten , PT och Gud

Jag gillar att ha många bollar i luften och vill gärna utnyttja dagarna till max. Man kan verkligen hinna med mycket på en dag. Det gäller bara att planera på bästa sätt, framförallt när man ska vara stan runt under dagen. Att transportera sig kan ta sin lilla tid i den här stan. Idag kan man säga att det har varit full fart från tidiga morgonen fram till nu. Jag har varit på två olika möten. Ett med en ny klient som ska börja träna med mig och ett gällande lite jobbgrejer 🙂

Jag har varit på TV4 och kört klass – alltid lika roligt och med ett skönt gäng som fick kämpa hårt idag. Jag har kört en bodypumpklass på Actic Regeringsgatan. Körde den nya releasen idag  – Bodypump 83. Känner redan nu att träningsvärken börjar komma – främst i triceps och i bröstmusklerna. Härligt!!

Jag har spenderat timmar i gymmet på Centralgym och tränat pt-klienter som har fått svettats, kämpat och utmanat sig själva till max. Jag har hört ordet GUD mer än en gång idag vill jag lova. Snarare en gång i minuten 🙂 Ibland skulle man kunna tro att vi är i kyrkan och att det är jag som är GUDEN!! 🙂

GUD är det vanligaste ordet jag hör under en dag på gymmet. HERRE GUD!!  NEJ GUD!!!! ÅHHH GUD!!  ÅHHH HERRE GUD!! GUUUUD JAG ORKAR INTE EN GÅNG TILL!!!! GUD MÅSTE VI GÖRA DET HÄR EN GÅNG TILL!!!!! GUD JAG DÖR VAD JOBBIGT!!!!

Det har varit grymt bra energi på jobbet idag och jag tror tusan i mig att GUD har varit med oss hela dagen, precis som alla andra dagar! Det är på gymmet GUD hänger förstår ni 🙂 Och ibland kan vi inte hålla oss från skratt ( mina klienter och jag ) när vi inser hur många gånger ordet har använts under en timme.

Det är konstigt att vissa ord bara dyker fram från ingenstans när det är jobbigt och man får kämpa. GUD är verkligen det ordet som de allra flesta använder…..inklusive mig själv. Kan komma på mig själv ibland att jag använder precis samma uttryck när jag tränar och tycker det är fruktansvärt jobbigt.

Jag har även hunnit med en snabbfika och en lunch med Helena under dagen. Vi fick även sällskap av Pernilla som är lärare på PT-skolan. Hon gillar precis som mig att hålla på att tävla så det blev lite tävlingssnack 🙂 Jag har hunnit byta träningskläder fyra gånger och haft lite eftermiddagshäng med några av mina pt-kollegor.

Kort och gott kan man säga att det är en vanlig dag i mitt liv!!  Som jag inte skulle byta bort för någonting annat 🙂

Hade planen att ta mig iväg på simträning med SPIF ikväll men det kom upp något annat istället. Ibland så är det så och då är det bara att gilla läget. Får helt enkelt ladda för att köra ett pass imorgon. Dock försöker jag inte köra så hård träning denna vecka då jag laddar för Sthlm Halvmarathon på lördag. Vill ju vara i bra form då. Så torsdag och fredag kommer bli helt träningsfria. Då ska jag bara ladda, ladda och ladda!!!

Imorgon kommer det bli en låååång dag på jobbet. Så jag måste försöka hoppa i säng tidigt ikväll. Behöver min sömn.

Och så vill jag passa på att GRATTA min underbart fina vän Oscar som fyller år idag!!! HIPP HIPP  HURRRRAAAA!!!!

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s