Skidträning

Det känns att hösten är på ingång. Lite kyligare i luften och framförallt så är märker man av att det är mörkare ute både på morgonen och på kvällen.

Jag gillar hösten! Det blir så otroligt mycket lugnare på något sätt. Jag ser fram mot att starta upp träningen på allvar i oktober. Jag hoppas även på att det kommer bli en snörik vinter i Stockholm så jag kan träna mycket längdskidor.

I vintras blev det inte en enda mil i benen innan Vasaloppet. Skandal!! Som tur var hade jag kört mycket förberedande träning i övrigt.

Körde startsträckan fram och tillbaka en gång två dagar innan tävlingen – det var allt. Det gick ju ändå hyffsat på tävlingen då jag körde de 90 km på 6:39. Får ses som godkänt!

Men jag hoppas på att få några mil i benen innan Vasaloppet 2013.

Idag fick jag frågan om jag ville vara med och träna med Nacka/Värmdö skidklubb. De kör utomhusträningar nu under hösten. Mycket träning med stavar och träningspass i Hammarbybacken. BIG LIKE på den!! Sen blir det givetvis träning med skidor och stavar!

Efter 45 min på spinningcykeln blev det en lunch med Cicci idag. Efter maten bjöds det på kaffe och en smarrig choklad/kokoskaka. Sånt tackar jag inte nej till! Okej jag råkade äta tre stycken ……dom var ju så små. Cicci åt ingen så vi kan säga att jag hennes kaka och den tredje kakan åt jag för ……att orka jobb till klockan 20 ikväll 🙂

Det fick helt enkelt bli enligt ätarprincipen: Är dom små får man äta minst två!

Mot gymmet för jobb jobb jobb!!!

20120912-142038.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s