2662 och att tugga sig till bättre kapacitet

Då börjar det närma sig start. Jag måste erkänna att jag är jäkligt nervös idag…..men det brukar ofta vara ett gott tecken. Så jag hoppas det är så idag med. Vädret är ialla fall perfekt. Solskens strålar kikar fram mellan molnen titt som tätt och tempen ligger runt 15-16 grader.

Startnummer 2662 med start prick klockan 16.00 börjar ialla fall känna sig redo och är jäkligt taggad…….och nervös. 🙂

Imorse när jag skulle käka grötfrukost såg jag att jag hade jag helt slut på mina glutenfria havregryn, Fick ta en promenad iväg till affären för att köpa nya. NEEEEJ!!!!  Möttes  av skylten: – Varan är tyvärr slut hos leverantören. No good!! Som tur var har jag två mataffärer till i krokarna. Men samma skylt mötte mig där. Ingen bra start på grötfrukostmorgonen denna tävlingslördag. Det fick helt enkelt bli youghurt och musli istället. Inte lika fin uppladdning som gröt men men.

Igår när jag var och hämtade ut min nummerlapp fick man även med sin påse där man kan lägga sina grejer i under tiden man springer. I påsen låg det lite smått och gott förutom nummerlappen. Bland annat ett tugummit Vigo – Active – som ska ge ökad fysisk kapacitet.

Oj inte visste jag att det var så enkelt att få ökad fysiskt kapacitet. 10 minuter ska man tugga sen får man slänga/spotta ut det. Sockerfritt, med vitaminer, koffein och magnesium. Man får tugga på max 4 stycken /dag. Herregud det gäller ju att inte överdosera 🙂  – Och snacka om ett enkelt sätt att få ökad fysisk kapacitet. Ja tiderna förändras och snart behöver vi säkert inte träna eller röra på oss heller för att få ökad fysisk kapacitet.

Hur många är det som går på sånt här? Tyvärr tror jag det är alldeles för många.

Nej nu blir det bra musik i öronen innan jag ska traska iväg till slottet och starten av Stockholm Halvmarathon 2012!! Vet vem – jag kanske tuggar mig till ökad fysisk kapacitet på vägen dit 🙂

HEJA HEJA HEJA!!!!!! 

Run Bea Run!!! 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s