TRX och Lidingöloppet

Måndagen är här. Det har varit full fart på gymmet sedan tidig morgon. Det har blivit mycket TRX-träning för mina klienter under dagen. Vissa har fått jobb mycket med baksidan av kroppen och fått göra enarmsrodd, smala rodd och baksida axlar andra har fått träna mycket ben och balans och fått göra enbensknäböj, utfall bakåt med ena benet i TRX-bandet och knäböjshopp.

Det har blivit rörlighetsträning med en pinne och en hel del träning av golfrörelser, rotationsövningar och balans. Ja vi har hunnit med en hel del under dagen i gymmet. På lunchen blev det spinning och core på Regeringsgatan.

Snart är det dags att ta sig till Skanska och Sturebadet Haga för jobb. Ska sedan avsluta dagen med att möta upp ett gäng SPIF:are.

Lidingöloppet 30 km är fulltecknat men är det någon tjej som känner sig sugen på att springa Lidingöloppet om två veckor har jag en startplats i starled 2 ifall någon är intresserad. Det är bara att höra av sig i så fall 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s