En dag i ………..

Hösten är här, skolorna har börjat, det är full fart på arbetsplatserna men samtidigt så råder det förkylningstider. Väldigt många som är krassliga nu. Jag brukar klara mig bra från att bli sjuk, men idag tyckte kroppen tyckte tydligen att det var läge för en liten febertopp så här mitt i veckan. Så dagen har spenderats hemma i soffan sovandes.

Har inte känt mig riktigt på topp. Inte förkyld men så där varm i kroppen och lite ont i huvudet.  Så det var lika bra att boka av mina pt-klienter och hålla sig hemma och kurera sig. Det absolut bästa att göra när man känner sig krasslig är ju att SOVA!! Sova, sova och sova. Och det är precis vad jag har gjort i dag. SOVIT!!!

Känner mig mycket piggare nu men ska krypa ner under täcket i soffan och fortsätta vila. Läsa lite i boken Idrottsnutrition innan jag ska sova för kvällen. Jag hoppas kroppen mår bättre imorgon så jag kan jobba 🙂

2 tankar på “En dag i ………..

    • Man märker direkt när skolorna börjar…..då blir det mycket sjukdomar. Har många pt-klineter som är hemma och är krassliga också. Jag hoppas att det här går snabbt över:) Så man kan träna igen 🙂 Kram på dig!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s