I oktober

Ny dag och nya tag. Man kan säga att jag har sovit bort både huvudvärk och febertopp. Skönt!! Sova är den perfekta medicinen. Sov fyra timmar i soffan igår eftermiddag och inatt har det blivit många många timmar. Man känner sig som en ny människa. Så idag är jag med i matchen igen. PT-klienter på Centralgym och klass på Skanska väntar under dagen.

Tänkte hinna köra ett kortare och lugnare styrkepass i gymmet idag också när jag har en liten lucka. Alltid bra att träna på jobbet så kollegorna kan hålla koll på mig så jag sköter mig vad gäller teknik och tempo. Jag ska så smått börja med att köra rehabträning för mitt knä.

Jag har ju medvetet tagit det lite lugnare med min träning nu sen Ironman. Jag har behövt återhämtningen och behövt ladda om batterierna. Men i oktober ska jag köra igång på allvar igen. Då ska formen mot säsongen 2013 påbörjas och jag ska bli snabbare, starkare och mer uthålligare än någonsin!!

I oktober kommer jag börja träna med min PT igen. Jag har ju egentligen två stycken PT-kollegor jag brukar träna med. Men Helena är höggravid och skall ha barn vilken dag som helst och Deivid har fullt upp med att ladda inför sin tävling. Men just nu längtar jag efter att få börja köra träna med min PT igen. Längtar, längtar, längtar. Det är ju så mycket roligare att träna och att ha någon som står på sidan och talar om ( skriker ) vad jag ska göra 🙂 Så Deivid kommer att träna mig nu under hösten.

Men idag får det alltså bli egen träning – all by myself!!!

2 tankar på “I oktober

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s