1 av 297

Satt och kikade på sidan Ironmanstatistik.se Det är alltid intressant och roligt att kolla på statistik. Man kan sitta och jämföra och analysera hur länge som helst. 

Det är totalt 297 svenska tjejer som gjort en Ironmandistans ( enligt sidan ). Tvåhundranittiosju stycken!! Det är inte överdrivet många. Det känns riktigt bra att vara en av de 297.

Jag ser fram mot 2013 och nya Ironmantävlingar. Att få jobba sig upp i resultatlistan. Förbättra tider och jobba mot nya mål. Men det är mycket som ska stämma. Det viktigaste är att man får vara frisk och att  kroppen får vara hel och skadefri.

Ironman Kalmar är redan klar till nästa år men det kommer bli en tävling till. Vilken det blir är lite oklart än. Jag har några tävlingar jag är mer sugna på än andra. Men vi får se vad det blir.

Nästa vecka kommer jag starta upp med min träning rejält. Då får det vara slut på slappandet. Då börjar satsningen mot tävlingsåret 2013. Men jag har behövt den här ”vilan” känner jag. Som det ser ut nu är nästa tävling Vasaloppet…..eventuellt kanske någon tävling innan det. Men det stora fokuset 2013 kommer att vara på triathlon.

I januari bär det av till Playitas på triathlonläger. Det känns skönt att ha något att se fram emot. Sen kommer det även bli en ny cykel till nästa säsong 🙂 Det ser jag också fram emot.

Jag längtar till säsongen 2013. Men nu väntar några månader med träning, träning och träning!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s