Pyramidträning

Det har varit full fart hela helgen och en rivstart på veckan.. Kan erkänna att jag var lite trött när jag kom till jobbet igår morse eftersom jag inte var hemma i Stockholm förrän runt tolvtiden på söndagsnatten. Sen skulle jag vara på jobbet vid 6.30 på måndagsmorgonen. Ekvationen visar på alldeles för lite sömn.

Igår körde jag två spinningklasser där temat var pyramidträning. Efter en bra uppvärmning började vårat pyramidrace. Tanken var att köra korta intervaller i början och som sedan skulle bli längre och längre tills vi nådde upp på toppen. Vi började med att köra kortare intervaller på 15 sekunder som sedan blev 30 sekunder, 1 minut, 1.30 och på toppen kom den längsta intervallen som låg på 2 minuter.Sedan jobbade vi oss tillbaka samma väg ner. Planade ut på en raksträcka och som avslut på vårat race la jag in en spurt på slutet som var 1 minut lång  där la vi in den absolut sista växeln på de sista 30 sekunderna.

Det blev klasser på Sturebadet Haga Actic Regeringsgatan och Skanska och PT-klienter på Centralgym. Det blev skönt häng med härliga kollegor, födelsedagsfirande och en och annan kaffekopp gick ner 🙂 Klockan 21 igårkväll var det godnatt. Jag känner att kroppen inte känns helt okej och just nu känns det bra att jag inte ska springa Lidingöloppet på lördag. Är inte i någon bra form. Det här är min sista ”vilovecka”. Nästa vecka ska jag starta upp med träningen på allvar igen. Dags att se framåt mot nya mål!!

Har äntligen skaffat mig en cykel så att jag snabbt kan transportera mig genom stan. Gissa om man sparar av sin dyrbara tid! Nu är det mössa och vantar som gäller när man cyklar till och från jobbet. Det börjar bli riktigt kyligt i luften. Hösten är här nu!!

4 tankar på “Pyramidträning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s