Det börjar närma sig…..

Ja nu börjar det närma sig Lidingöloppet. 30 km i skön terräng. Starten sker på Koltorps Gärde och sedan väntar en utmanande bana där härliga aborrebacken och Karins backe ska passeras på de sista kilometrarna.

Jag är så jäkla avis på dom som ska vara med och springa på lördag. Jag hade ju planen att springa på medaljtid detta året…..när jag så surt missade den med en ynka minut förra året. Ja ja….vad är väl en bal på slottet. Nya tag nästa år. Jag får istället heja på sidan om och peppa gänget jag känner som ska springa.

Imorgon får jag besök ifrån Östersund – Emma och Petter kommer ner och ska bo hos mig under helgen. Det har blivit lite av en tradition nu under Lidingöhelgen. Petter ska springa på lördag och min gode vän Oscar ska ju också vara med och springa. Petter startar i grupp 1 C och Oscar i grupp 2. Jag och Emma får väl dricka kaffe på sidan om och ropa HEJA HEJA!!! Jag antar att det blir sedvanligt upptaktsmöte med gänget hemma hos mig på fredagskvällen 🙂

Det ska bli roligt att vara på sidan om och heja ………MEN!!! Det är inte lika roligt som att vara med och springa på banan!!!

 

2 tankar på “Det börjar närma sig…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s