9-cirkel

När jag tränar tycker jag om att slå ihop flera övningar så att det blir till små cirklar – cirkelträning. Jag blandar gärna kondition och styrka omvartannat. Det är alltid härligt med några pulshöjare. Jag försöker även variera genom att jobba med tid och med repetitioner. Använder mig oftast av egna kroppen, kettlebells, och TRX  som redskap. Här kommer tips på en bra cirkel. Jag körde 3 varv med följande övningar:

16 kettlebellsvingar 

15 armhävningar

Vidare till att gå som masken – upp och ner 8 gånger

15 Rodd med TRX

12 Tricepspressar och 12 bicepscurl med TRX

12 Thusters med kettlebell

Avslutade med två magövningar – 45 sekunder knäindrag med TRX och 8 situps till stående

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s