Idag har jag varit på BB

Ja nu kan man ju börja undra vad det är som händer…….BB? Men nej jag har inte varit på det BB som du säkert tänkte på nu. Jag har varit på BB som i BodyBalance.

Efter jobb på Centralgym och klass på Skanska hoppade jag upp på cykeln och begav mig in till stan för att möta upp min goda vän Cicci. Tänkte hänga med henne på en BodyBalance och en coreklass. Ibland är det så otroligt skönt att vara på ”den andra sidan”. Inte vara den som står där framme och instruerar. Dock hinner jag i princip aldrig gå på andras klasser. Så man får njuta ordentligt när tillfälle ges…….. Och det var väldigt längesedan jag var på en BodyBalance.

Vad är då BodyBalance?

Jo det är en blandning mellan Yoga, Pilates och Tai Chi .Man jobbar mycket med andningen och rörelsekombinationer med balans, styrka och rörlighet. Otroligt skön klass som avslutas med avslappning till lugn musik. Jag gick verkligen ner i varv och höll på att somna under avslappningen.

Tack Cicci för en bra klass och härligt häng!!!

Jag och Cicci för två år sedan när vi var i fotostudion!

Jag och Cicci för nästan två år sedan när vi var i fotostudion!

;

20120927-211058.jpg

20120927-211105.jpg

20120927-211111.jpg

20120927-211117.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s