Den bara försvann…..

Söndagssoft på hög nivå är det idag. Sista ”lugna lediga” dagen innan jag ska köra igång med träningen igen. Imorgon smäller det. Har mitt träningsupplägg klart och jag ser fram mot att komma igång nu!

Motivationen och träningslusten försvann någon gång efter Ironman. Hux flux så var den helt borta. Den bara förvann. Hade en hel veckas ledighet i sommar ( veckan efter Kalmar) då jag inte behövde fokusera, träna eller göra något alls. En vecka – det är ingenting! Hann liksom inte återhämta mig riktigt innan jobbet drog igång. Sen att mitt knä krånglade gjorde inte saken bättre.

Men jag känner att jag har behövt den här tiden. Man får tillåta sig själv att ta det lite lugnare ibland. Det har inte direkt blivit många egna träningspass sedan den 18 augusti. Men nu känner jag mig taggad och motiverad 🙂

Nu ska det även bli skärpning med kosten. Har ätit som en kratta …..alldeles för mycket skräp och ibland knappt hunnit käka alls. No good om man vill ha bra resultat. Med skärpning menar jag att jag ska bli duktigare på att laga och ta med mig mat, äta bra mat och försöka äta ”skräp” ( typ godis och chokladbollar ) en dag i veckan och inte varje/varannan dag! Okej…..kanske två-tre dagar i veckan då. Jag vill ju gärna njuta lite av livet också 🙂

Idag ska jag bara njuta av en ledig söndag! Lyckades att låsa mig själv ute nu på förmiddagen. Inte första gången det händer 🙂 tur man har nycklar utforslade lite här och där!!

Hej hej söndagssoft!!

20120930-133638.jpg

20120930-133858.jpg

2 tankar på “Den bara försvann…..

  1. grymt Bea! men chokladboll EN gång i veckan? men har man klarat en IM så fixar du detta med lätt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s