Hål i röven

Ja ibland kan man inte hjälpa att saker och ting händer. Som idag tex. När jag körde min bodypump.

Mot slutet av klassen ser jag något som fick mig att dra på leendet. Mina byxor hade spruckit ….. På ett minst sagt känsligt ställe ……haha 🙂 Hål i röven kan man kort och gott säga! Fick mig en riktig skrattattack. Det är tur att man inte är så finkänslig av sig.

Det gick liksom inte att missa mitt ” stora” hål i brallan. Men jag bjuder på den 🙂 Man kan ju alltid hoppas att man fick några att dra på smilbandet under klassen 🙂

Bea vs Brallan 0 – 1

Ikväll tänkte jag ta mig till kronobergsbadet och vara med på simträningen med SPIF. Har inte simmat på ca 1,5 månad. Bra Bea!!!!! Får en liten svag känsla av att det kommer bli sjukt jobbigt ikväll. Lite lätt simångest just nu! Men det är bara att bita ihop!

Nu är det mellistajm! Fruktsallad bjuds det på idag! Sen jobb några timmar till!

Hörs ikväll!!

// Bea!!! Simma(r) lugnt!! 🙂

20121002-162748.jpg

20121002-162803.jpg

20121002-162842.jpg

4 tankar på “Hål i röven

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s