Hade inte du slutat med sånt där?

Tog mig till TV 4 för att köra en lunchklass idag. Mötte upp Oscar innan för en liten kaffe i TV4-fiket och för en update om livet 🙂 Alltid lika trevligt att hänga med herr Jöback.

Körde sedan en tuff men rolig klass för TV4-folket idag 🙂 Riktigt härlig stämning – som alltid! Tror att det var ett gäng trötta men glada deltagare som gick ifrån klassen. Sen har det varit full fart i gymmet på Rosengatan hela eftermiddagen. Vi har inte direkt varit ensamma där idag. PT-skolan har haft utbildning av nya PT:s och de har varit i gymmet hela dagen. Men finns det hjärterum finns det stjärterum 🙂

Sen kom en av mina klienter med en liten fin present till mig idag och med orden ” Eftersom jag inte får äta får du äta ” –  En väldigt väldigt god bulle. Hade helt missat att det var Kanelbullens dag idag. Kunde ju inte låta den här nybakta godsaken bara ligga kvar i påsen. Med munnen full av en sjukligt god nybakt bulle kommer min kollega Dragan på mig och frågar – ” hade inte du slutat med sånt där?! ” Ehhh joooo säger jag!! 🙂

Okej okej!!! Jag är en gottegris 🙂 Och det är bra att kollegorna håller koll på mig……men nu  råkade det slinka ner en stor bulle idag!  🙂 Gjort är gjort och går inte att göra ogjort!! Jag skulle ju hålla mig till lördag. Ja ja……..torsdag som lördag!! 🙂

Sedan blev det en snabb cykeltur till Skanska och Haga Norra för att köra klass, för att sedan cykla lika snabbt tillbaka till gymmet för att träna pt-klienter igen. Varför sitta still när man kan hålla igång 🙂

Känner redan nu hur en träningsvärk i baksida lår och rumpa är på ingång efter löparrundan imorse. Det var ju ett tag sedan jag sprang senast. En yoga hade suttit fint nu.

Sen undrar jag vart dagarna tar vägen? Tiden går så fort så man hinner knappt blinka förrän det är helg igen. Imorgon är det fredag -bästa dagen på hela veckan enligt mig! Rivstart på gymmet kl 6.30 imorgon.

Så hopp i säng nu!!!

 

1 tanke på “Hade inte du slutat med sånt där?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s