3-timmarspass och utredning

Vaknar upp och känner mig fortfarande mätt. Min kära granne Cicci Östman kom förbi igårkväll för en fika.  Hon hade köpt med sig ett 6-pack delicatobollar ( både hon och jag älskar chokladbollar ). Vi drack kaffe och snackade en massa och vips så hade vi tryckt i oss tre chokladbollar var utan några som helst problem. Riktigt gott och mättande. Tack för sällskapet och chokladbollarna Östman 🙂

Nu ska jag snart bege mig iväg på ett 3-timmars träningspass. Under höst/vintersäsongen brukar SPIF köra 3-timmarsspinning på Friskis Lindhagen. En bra start på söndagen och skönt att få in ett längre spinningpass under veckan. Och så är det kul att få träffa gänget 🙂

Det känns så jäkla gött att vara igång med träningen igen och att träningslusten har kommit tillbaka. Man mår inte bra om man inte får röra på sig – så enkelt är det!! 

Var hos farbror doktorn i fredags. Min mage och jag är inte bästa vänner. Den har krånglat länge nu (1,5 år ). Fick ta massa prover för att kolla om det är något jag inte tål. Så nu är den satt under utredning. Jag fick även en hemläxa tills jag ska dit nästa gång för att kolla om jag inte tål gluten eller laktos. Så nu ska jag köra en vecka där jag inte äter några laktosprodukter men äter gluten. Veckan efter ska jag ändra på det hela och äta laktosprodukter men inte gluten. Så nu blir det inga chokladbollar 🙂 Se men inte röra!!!

Han spekulerade även på att jag kunde ha IBS -överkänslig tarm. Så vi får se hur magen reagerar nu när jag ska köra uteslutningsmetoden. Kommer starta upp med att köra en vecka utan laktos men äta gluten. Så nu gäller det att ha koll på vad man stoppar i sig.

Nej nu är det dags att ta sig mot Lindhagen för att träna!!!  🙂

 

2 tankar på “3-timmarspass och utredning

  1. Åh fasen vad skoj med 3h spinn! Det ska jag försöka införa på mitt gym! 🙂 ha det så kul i spinnbubblan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s