Skidstavarna på plats!!

Då var ett par stavar på plats. Hade räknat med att få ner alla fyra par som jag äger men det kom bara ett par ( som har hängt med i hundra år, men dom funkar lite bra för det )…….ja ja. Några par stavar var tydligen på rymmen. Resten får helt enkelt komma ner lite senare. Några av mina stavar är lite längre – skatestavar – och några är lite kortare – klassiska. Såg att trugorna var trasig på dom här stavarna så jag får försöka fixa nya i dagarna. Tack snälla Anna som tog med stavarna ner till mig!!!

Sen ska jag få tag i mina rullskidor som ligger ute hos Jöbacks. Jag har verkligen spridit ut grejerna runt hela Sverige. Längdskidorna är fortfarande kvar hemma  i Härjedalen!! Bra Bea!! Varför ha allt på ett och samma ställe när man kan sprida ut dom lite här och där.

Sen ska det ialla fall bli spänstträning och rullskidåkning. Kommer även köra spänstträning med några av mina pt-klienter som bland annat ska köra Vasaloppet i vinter.

Steg ett är att lära sig hur staven skall sitta på handen samt hur man jobbar med den när man trycker ifrån. Ser kanske lätt ut men det är en hel del teknik i det hela.

I övrigt så har det varit en bra måndag! Men jag tänker så klart bara på sånt som jag inte får äta nu. Det kommer bli tuffa dagar men det är bara att bita ihop.

Idag blir det ingen egen träning. Vilodag står på schemat! Sen att jag kör två spinningklasser på 30 minuter, två coreklasser och en muskelklass – det är en helt annan femma 🙂

Nej nu blir det en eftermiddagskaffe……utan mjölk!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s