Nyknäckt!!

I förmiddags hade jag bokat in en tid hos min grymme kiropraktor Niklas på Kiropraktorkompaniet. Dags att börja justera min sneda höft igen. Nu ska det bli ordning på fröken A!!

Skulle sedan ta mig vidare till Regeringsgatan för att köra bodypump på lunchen. Kände mig nästan lite nyvaken när jag kom dit efter besöket hos Niklas. Det fylldes på i salen och vi gjorde oss iordning för att köra igång. Som alltid så presenterar man sig och pratar lite om klassen. Men jag vet inte om det var lite för snurrigt idag efter både nattens händelse och efter att ha blivit nyknäckt :)………

Idag ska vi köra spinning kommer det ur min mun…….men hallå!!! Fick mig en riktig skrattattack och gjorde en liten rättelse – Bodypump ska vi köra så klart! Bla bla bla……..fortsatte snacka och sen kommer det där lilla ordet fram igen.

Japp: Då ska vi köra igång med spinningen!!! Men hallå!! Hur snurrig får man vara?? Idag har det verkligen bara varit knas hela dagen. Men det var längesen jag hade så många skrattattacker på en och samma dag!! Älskar såna dagar när man får skratta riktigt mycket 🙂

Hade planen att köra löpträning ikväll men efter en lång jobbdag känns kroppen alldeles för trött. Det får bli vila istället. Känner att kroppen behöver sömn. Jag körde ju ialla fall ett intervallpass inatt och sen har jag tränat skrattmusklerna hela dagen 🙂

Nästa vecka har jag bokat in träning med min PT-kollega Anders!!! Det ska bli grymt kul!! Jag ska träna Anders på tisdag….och han ska träna mig på torsdag. Vet inte om det är till min fördel att jag ska träna han, före han ska träna mig?? 🙂 Ser fram mot ett tufft pass i gymmet ialla fall!! Har saknat att köra PT-pass.

Ikväll blir det tidig kväll och jag hoppas det blir en lugn natt!! Imorgonbitti är jag på gymmet och jobbar från 6.30. Har planerat in ett eget träningspass mellan mina klienter under förmiddagen också. Man får ta tillvara på de små luckor som erbjuds för att få in sin egen träning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s