Vilket nattpass!!!

Vilken natt!! Snacka om att hjärtat har fått jobba hårt.

Gick och la mig runt 22-tiden igår. Somnade på ett kick och sov riktigt gott. Sen vaknade jag med ett ryck av att det lät som att någon ringde på ytterdörren eller porttelefonen. Shit!!! Hjärtat gick på högvarv samtidigt som jag var skitskraj. Kollade på klockan som visade 01:20.

Tände lampan och tog med mig mobilen och smög till dörren. Kikade ut genom titthålet. Ingen där!! Stod kvar en stund och höll koll,  samtidigt som jag var jäkligt rädd. Nej det hände inget. Smög tillbaka till sängen och gjorde ett försök till att somna om igen. Inte det lättaste. Hjärtat dunkade hårt och jag var fortfarande lite halvskraj.

Lyckades ialla fall somna om …….då kommer ljudet igen! Flyger upp ur sängen!! Tror hjärtat höll på att flyga ur. Kunde fortfarande inte sätta fingret på om det var dörrklockan, porttelefonen eller något annat. Jag var så jäkla rädd nu……vad var det som lät?

Smög mig upp igen. Tog mig till ytterdörren och kikade ut. Ingen där. Knäpptyst. Stod och avvaktade en stund. Nej – tomt där utanför.

Helt ärligt så var jag skitskraj nu!! Lite halvskakis med ett hjärta som gick på maxpuls. Vågade jag somna om?? Nej jag satte igång tv:n, tände lampan i fönstret och tog med mig täcket och la mig där. Låg och kikade på tv:n och kände att jag verkligen skulle behöva sova. Då helt plötsligt kom ljudet igen, men denna gången höll det i sig lite längre.

Reste mig i ett ryck och skyndade mig till dörren. Näääää ingen där denna gången heller. Hjärtat fortsatte pumpa på rätt bra samtidigt som jag var stel som en pinne och skitskraj. Jag hade mobilen i handen och började fundera på vem jag skulle ringa som skulle komma och rädda mig. På väg till soffan igen kom ljudet tillbaka. Men nu med en kortare signal.

Då……..lyfte jag blicken! Upp mot taket! Där var den -tjuven –  boven i dramat!!

BRANDVARNAREN!!!!

Haha………men herregud!! Dåligt batteri i brandvarnaren. Då gav den tydligen ifrån sig ett ljud som lät som ringklockan. Jag kände hur jag började slappna av i kroppen, trots att hjärtat fortfarande pumpade på rätt bra. Varför ska sånt här alltid hända på nätterna och skrämma slag på en??

Men jag tackar brandvarnaren för ett bra intervallpass inatt. Hjärtat fick verkligen jobba hårt. Gissa om jag var lite trötter när klockan ringde imorse när jag skulle iväg och köra morgonklass klockan 7 .

 

 

4 tankar på “Vilket nattpass!!!

  1. Ja visst är det underbart! Fan va skönt! Man kan ge alla andra så otroligt mkt mer när man har energi själv också! =) Detsamma och lycka till!!! Du verkar ju minst sagt ha många järn i elden =)
    Grymt imponerande!

    • Ja det blir en sån skillnad när man själv mår bra och tränar en hel del själv 🙂 Skönt att vara tillbaka i matchen igen!!!

    • Ja vilken natt!! Haha……oj oj vad rädd jag var. Hoppas på en betydligt lugnare natt nu 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s