Är vi fullt normala?

Nej jag skulle inte tro det!!! Men vem har sagt att man måste vara normal och precis som alla andra? Men i min lilla värld är det här helt fullt normalt 🙂

Precis hemkommen från Årsta där jag har myst med en nyfödd liten bebis under eftermiddagen. Så liten och så söt. Och kul att få träffa Helena och Henke också 🙂 Det kändes väldigt konstigt att se Värmlandstösen i mammarollen.

Nu är det dags att fylla kroppen med massa mat och ny energi. Ikväll är det nämligen dags för Ironman på Hawaii!!! Och eftersom vi inte är fullt normala så har vi fixat en spinningsal där vi ska sitta och cykla och samtidigt kika på tävlingen på storbilds-tv……..i si så där 8 timmar. Ett gäng triathleter som tycker om att umgås och cykla helt enkelt!!! 🙂

Men jäklar vad kul det ska bli!!! 🙂 Vissa går på krogen en lördagskväll, andra sitter på spinningcykeln. Vi har olika nöjen helt enkelt. Jag föredrar det senare nöjet.

Vi är ett bra gäng som ska vara med och cykla under kvällen/natten. Man behöver givetvis inte sitta och cykla hela tiden. Vet att många kommer smita in i gymmet en sväng också. Sen kommer vi givetvis fylla på med med massa godsaker.

Jag håller tummarna lite extra för SPIF-grabbarna som är med och tävlar 🙂 Läs deras uppladdning här! Och så klart alla andra svenska triathleter!!! Måste medge att man är lite smått avis på dom!

Återkommer med rapporter under kvällen!!

Hepp hepp!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s