Driftiga mannen

Efter gårdagens träningspass var kroppen så där lagomt skönt trött. Kände att fredag + soffläge hade varit riktigt skönt. Men istället tog jag mig iväg till fröken Sjöberg och käkade middag. Riktigt trevligt. Det är så svårt att hinna ses under vardagarna och vips så har det gått en månad eller två sen man sågs senast.

Fröken Sjöberg skulle sedan fortsätta med sitt pluggande. Själv var jag bjuden på filmkväll hos en annan god vän som jag inte träffat på ett bra tag. Så jag hoppade upp på cykeln och tog mig hem till den här driftiga mannen! Det blev mer uppdatering om allt som händer och sker i livet istället för film. Vi lever verkligen olika liv, men det är alltid lika trevligt att hänga med Johan Petré!! 🙂

Det var riktigt kallt när jag cyklade hem inatt. Höstkylan är här nu!! Måste ta mig ner i källaren och hämta upp varmare jackor. Idag tänker jag fortsätta vara social med mina vänner 🙂 Underbart!! Ska ta mig ut till Årsta och hälsa på Helena, Henke och deras nyfödda lilla tjej.

Ingen träning idag?? Jo då!! Det kommer bli träning idag med. Men träningspasset kommer starta vid 18.30 tiden ikväll med ett skönt gäng från SPIF!!! Vi tänkte cykla ”några” timmar.

Vi hörs i eftermiddag så berättar jag mer !!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s