Det blir Ironman Nice 2013

Idag har jag haft en träningsfri dag! Behövligt och skönt för kroppen. Det blev en hel del träningstimmar den gångna veckan.

Spinning, löpning, simning, styrka + alla klasser. Kroppen känns helt okej och det är bara att ladda om för en ny träningssvecka!

Tog och anmälde mig till Ironman Nice som går den 23 juni 2013 ( midsommarhelgen ). Fasiken vad kul det ska bli. Så nästa år blir det två Ironmantävlingar för min del – Nice och Kalmar! Nu är det bara till att träna och träna så man blir, snabbare, bättre och starkare!!

20121014-194339.jpg

Kommande vecka ska jag träna med PT. Inte bara en utan två! Ska köra ett pass med Anders och ett pass med Deivid! Behöver få in något bra styrkepass i veckan. Vill ju inte krokna ihop! Och denna veckan blir det uppenbarligen två pass.

Fick en liten hint av Anders inför mitt pass med honom. Jag ska tydligen få köra 10x10x10…….phuuu säger jag redan nu!! Många övningar med egna kroppen.

Det är alltså 10 övningar med 10 repetitioner i 10 varv!!! GÅNGER 2!!!! Och fanns det tid kvar skulle jag få köra ett tredje varv! Det känns som att man eventuellt kommer att bli lite trött 🙂 men det är bra. Älskar träningspass där man får ta ut sig ordentligt!

Nu väntar söndagshäng i soffan!! Ska drömma mig till Frankrike för en stund!! 🙂

Och se upp!! Nu är skumtomtarna och juleskummet på ingång igen 🙂 Och i år kan man tydligen äta julkorten också!

20121014-195430.jpg

20121014-195436.jpg

2 tankar på “Det blir Ironman Nice 2013

    • Ja det känns som en bra tävling 🙂 Blir det någon mer tävling än Kalmar för dig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s