Run Run Run!!!

Jag vet inte vad som har hänt men jag vill bara springa – hela tiden!!!

Efter en längre svacka från löpningen är nu lusten att springa här igen!! Skönt att den har hittat tillbaka! Men det är ju så mycket mer än löpträning som skall hinnas med så det gäller att planera träningen.

Ikväll blir det ett ialla fall intervallpass löpning med SPIF. På fredag blir det ett 2-timmars distanspass löpning på eftermiddagen. Kommer få sällskap av Fredrik. Skönt att ha sällskap när man kör längre pass. Freddan skulle planera rundan så det är väl bara för mig att hänga på 🙂

I övrigt så skulle dom här benen behöva en rejäl massage för att få loss massa spänningar och slaggprodukter. Det känns som att dom går in i mjölksyraläge på direkten. Kanske får lösa det under morgondagen och boka en massagetid. Man måste ju ta hand om kroppen också.

Run Run Run!!!

1 tanke på “Run Run Run!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s