Sista helgen

Det har tagit lite tid att försöka smälta det här med att jag är allergisk och inte får äta varken:

Mjölk, ägg, soja, fisk, skaldjur, nötter och vete.

Det känns riktigt skumt. Det här är ju livsmedel som jag stoppar i mig varje dag. Ska ialla fall träffa läkaren nästa vecka. Jag rör ju på mig hel del så för mig är det livsviktigt att jag får i mig rätt näring. Pratade med en sköterska igår som sa att jag skulle försöka undvika allt sånt som jag inte tål från och med nu.

Men ihelgen ska jag ha en sista ”stoppa i mig allt som jag inte får äta” helg!! Magen får göra ont bäst den vill. Jag ska njuta av varenda tugga!! Måste ju tömma kylskåpet på livsmedel…….och hinna äta bullar, mjölkchoklad, dricka kaffe med mjölk osv.

Det ska bli väldigt intressant att se hur kroppen kommer börja reagera sedan när jag utesluter allt detta. Man kommer kanske kunna leva ett helt normalt liv utan att ha en ond och svullen mage och allt som här därtill hela dagarna. Vilket lyx det hade varit!! Det känns ialla fall som att jag ( fröken gottegris ) kommer bli väldigt hälsosam.

Gårdagens skönaste kommentar ialla fall kommer från min gode vän Oscar:

”Faaaan jag vill också vara allergisk! – Så man inte får äta massa skit”

Själv skulle jag göra allt för att slippa det här. Det kommer bli lite mer komplicerat att äta nu, ialla fall till en början. Ska jag bli en sån som ska fråga vad allt innehåller nu??

Nej nu hoppar vi in bästa dagen på hela veckan!!! FREDAG!!!

1 tanke på “Sista helgen

  1. Förstår att det måste vara en väldigt stor omställning! Hoppas det klarnar efter besöket hos läkaren! Njut i helgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s